Welkom op de website van AMI

De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. In Nederland maar ook daarbuiten. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden. Onze vakmensen zorgen natuurlijk ook nog eens voor een perfecte afwerking van deze producten.

Lees meer

Samen bouwen aan een duurzame wereld

Met het behalen van het C2C-zilveren certificaat voor het bouwbeslag is AMI de koploper op het gebied van duurzaamheid. Hiermee is een groot deel van dit bouwbeslag klaar voor 100% hergebruik. AMI is daarmee de eerste producent ter wereld die C2C-gecertificeerd deurbeslag kan bieden. Duurzaam ondernemen zit in het DNA van AMI en sinds 1997 is AMI ieder jaar opnieuw ISO-gecertificeerd en sinds 2014 zijn wij ook MVO-gecertificeerd. Zo legt AMI de lat steeds hoger om zich te blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt.


Lees meer

Product highlights

Laatste nieuws

AMI ZET DE VOLGENDE STAP IN CRADLE TO CRADLE CERTIFICERING

AMI ZET DE VOLGENDE STAP IN CRADLE TO CRADLE CERTIFICERING

woensdag 20 december 2017
Groot nieuws! AMI is doorgegroeid in certificering van Brons naar Zilver! We zijn ontzettend trots dat wij op een verantwoorde manier voorop blijven lopen op het gebied van duurzaamheid.

Daarmee is het Cradle to Cradle jaar van de gemeente Venlo ook nog eens ontzettend mooi afgesloten.

Bekijk hier het officiële persbericht. 
Lees meer

Laatste nieuws

AMI Antikerntrek Veiligheidsbeslag nu ook Coronel-proof!

donderdag 7 december 2017
Voor het magazine Toolz #4 2017 van Destil mochten we samen met branchecollega DOM dit promotiefimpje maken voor ons beslag. Het is nu dus niet alleen SKG en Politie Keurmerk Veilig Wonen gekeurd maar nu ook Coronel-proof.

Speciale dank aan Destil en natuurlijk Tim en Tom Coronel voor hun enthousiaste medewerking! 

Lees meer

Eindejaarssluiting AMI

woensdag 22 november 2017
Wegens Kerstmis en Oud op Nieuw zijn wij gesloten van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018. Wij wensen U mooie en gezellige Kerstdagen en een gezond, gelukkig en veilig 2018! 

Lees meer

VHS Milieuprestatieverklaringen in Nationale Milieudatabase

vrijdag 27 oktober 2017

Met ingang van september 2017 heeft de Algemene Branchevereniging VHS (VHS) veertien zogenaamde branche Milieuprestatieverklaringen (EPD’s) voor hang- en sluitwerkproducten opgenomen in de Nationale Milieudatabase. De Milieuprestatieverklaringen bevatten informatie over de hele levenscyclus van de producten.

Lees meer

Foto's uit de oude doos

vrijdag 1 september 2017
We schrijven 2017. De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Voor ons een waardevol moment om eens terug te kijken op een mooie AMI historie. Van Marc Nelissen, o.a. uitgever van de vakbladen Mix en Mixpro, ontvingen wij een verrassend postpakket met prachtige foto’s uit het AMI verleden. Wij zijn trots op ons inmiddels al 61-jarig bestaan. Bedankt voor deze fraaie herinneringen uit de oude doos!
Lees meer