Welkom op de website van AMI

De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. In Nederland maar ook daarbuiten. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden. Onze vakmensen zorgen natuurlijk ook nog eens voor een perfecte afwerking van deze producten.

Lees meer

Samen bouwen aan een duurzame wereld

Met het behalen van het C2C-zilveren certificaat voor het bouwbeslag is AMI de koploper op het gebied van duurzaamheid. Hiermee is een groot deel van dit bouwbeslag klaar voor 100% hergebruik. AMI is daarmee de eerste producent ter wereld die C2C-gecertificeerd deurbeslag kan bieden. Duurzaam ondernemen zit in het DNA van AMI en sinds 1997 is AMI ieder jaar opnieuw ISO-gecertificeerd en sinds 2014 zijn wij ook MVO-gecertificeerd. Zo legt AMI de lat steeds hoger om zich te blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt.


Lees meer

Product highlights

Laatste nieuws

Nieuwe vacature: Fulltime Productiemedewerker poedercoaten

Nieuwe vacature: Fulltime Productiemedewerker poedercoaten

dinsdag 25 augustus 2020

AMI is op zoek naar versterking voor de poedercoat afdeling. Ben jij een aanpakker, in staat om zelfstandig te werken en werk je nauwkeurig? Wellicht is deze functie dan iets voor je!

Lees meer

Laatste nieuws

Sluiting AMI tijdens zomervakantie

vrijdag 12 juni 2020

Wegens de zomervakantie 2020 zijn wij gesloten van maandag 27 juli 2020 tot en met vrijdag 14 augustus 2020. Maandag 17 augustus 2020 staan wij uiteraard weer enthousiast en vol energie voor u klaar.

Wij wensen iedereen een heerlijke en zonnige vakantie!

Lees meer

Welkom Lotte!

dinsdag 12 mei 2020
Wij heten Lotte van den Aarssen van harte welkom als onze nieuwe collega! Lotte gaat ons ondersteunen met Verkoop- en Marketingactiviteiten.

Lotte is 23 jaar en woont samen met haar vriend in Best. Ze geniet graag van de mooie dingen in het leven. Lotte kijkt er naar uit om snel kennis met jullie te mogen maken.

Wij zijn verheugd met haar komst en wensen haar alle succes.
Lees meer

Sluiting AMI tijdens feestdagen

dinsdag 7 april 2020

Vanwege de komende feestdagen is AMI gesloten op:

2e Paasdag op maandag 13 april 2020
Koningsdag op maandag 27 april 2020
Hemelvaartsdag op donderdag 21 mei 2020
ATV op vrijdag 22 mei 2020
2e Pinksterdag op maandag 1 juni 2020

Wij wensen u gezonde, zonnige en gezellige dagen!

Lees meer

Noodzakelijke maatregelen inzake coronavirus

vrijdag 13 maart 2020

In verband met het coronavirus treft AMI alle noodzakelijke maatregelen in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie vindt u op www.rivm.nl

Lees meer