DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN VAN AMI INDUSTRIAL

 

 

Naast bouwbeslag en deurpanelen kan AMI ook een partner zijn voor u als het gaat om diverse machinale bewerkingen. AMI Industrial biedt klanten de mogelijkheid om middels het hoogwaardig machinepark diverse bewerkingen voor u uit te voeren. Hieronder hebben we een aantal van deze bewerkingen voor u op een rijtje gezet.

 

AMI Industrial biedt klanten de mogelijkheid om middels het hoogwaardig machinepark van AMI bv. de volgende bewerkingen voor u uit te voeren:

  • Het poedercoaten van producten in iedere kleur uit het RAL-programma
  • Het anodiseren van aluminium producten op de volledig geautomatiseerde anodiseerlijn
  • Het decoratief stralen van aluminium onderdelen
  • Het slijpen en polijsten van aluminium onderdelen
  • Het CNC bewerken van aluminium onderdelen
  • Het trommelen van aluminium onderdelen
  • Het coquille gieten van aluminium onderdelen

 

 

Turn-key

Ook biedt AMI Industrial de mogelijkheid aan, om een turn-key project neer te leggen, waarbij AMI Industrial de ontwikkeling van ontwerp tot en met eindproduct voor haar rekening neemt. Zeer ervaren engineers zijn in staat middels het 3D-tekenpakket Solid Works elk idee uit te werken tot een praktisch maakbaar en verantwoord product.

Prototypes en gereedschappen kunnen in korte tijd gemaakt worden middels CNC gestuurde 3-d freesmachines. Flexibiliteit en precisie gaan in dit proces hand in hand. Men is in staat in zeer korte tijd een idee tot een bij AMI Industrial maakbaar product uit te werken. Zo kan AMI Industrial in overleg te allen tijde een kwalitatief hoogwaardig product maken.

 

Optimale kwaliteit

AMI Industrial hecht veel waarde aan het maken en op tijd leveren van kwaliteitsproducten. Dit komt al direct tot uiting bij de controle van het ontwerp. Maar ook gedurende alle bewerkingsstappen worden alle geldende normen nagestreefd en de materialen met zorg behandeld. Ons modern machinepark, dat wordt bediend door ons goed gemotiveerd en hoogopgeleid personeel, zorgt te allen tijde voor een perfect resultaat. Na uitgebreide kwaliteitscontroles en metingen worden de bewerkte producten goed verpakt, zodat er tijdens het transport geen beschadigingen meer kunnen worden toegebracht.