samen sterk met onze partners

Voor AMI betekent samenwerken meedenken, meewerken en luisteren naar elkaar. Een win-win situatie creëren, om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken. AMI is altijd op zoek naar een optimale samenwerking met haar partners, door op de juiste manier samen te werken en elkaar te stimuleren om naar een hoger kwaliteitsniveau te komen. Samenwerken is de sleutel tot succes!

 

 


VHS Branche

De Algemene Branchevereniging (VHS) is een brancheorganisatie van fabrikanten en leveranciers van hang- en sluitwerk en producten voor toepassing in de gebouwde omgeving op het gebied van beveiliging, toegankelijkheid en veiligheid, die hun weg zowel in Nederland als ver daarbuiten weten te vinden. De afnemers van de leden bevinden zich met name in de bouwsector, bouwgroothandel en bouwmarkten. In nagenoeg ieder gebouw en iedere woning vindt u wel producten die door een van onze leden zijn gemaakt en of geleverd. Dit kan variëren van sloten en scharnieren tot volledig elektronische toegangscontrole systemen.

Kijk voor meer informatie op www.vhsbranche.nl

 

C2C Bouwgroep

Samen werken aan een circulaire economie, daar draait het om! Binnen Cradle to Cradle vormt afval nieuwe grondstoffen voor hoogwaardige materialen en producten. Daarmee sluiten we de kringlopen en is de circulaire economie een feit. Alleen zo waarborgen we een leefbare planeet voor onze kinderen en kleinkinderen. Bovendien gebruiken we geen grondstoffen en materialen die op de ‘banned list’ staan en hebben we aangetoond aan de eisen te voldoen van energie- en watermanagement. Wij zijn ons bewust van de arbeidsomstandigheden, in de hele keten van toeleveranciers tot en met ons eigen bedrijf.

Kijk voor meer informatie op www.c2cbouwgroep.nl