Welkom op de website van AMI

De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. In Nederland maar ook daarbuiten. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden. Onze vakmensen zorgen natuurlijk ook nog eens voor een perfecte afwerking van deze producten.

Lees meer

Samen bouwen aan een duurzame wereld

Met het behalen van het C2C-zilveren certificaat voor het bouwbeslag is AMI de koploper op het gebied van duurzaamheid. Hiermee is een groot deel van dit bouwbeslag klaar voor 100% hergebruik. AMI is daarmee de eerste producent ter wereld die C2C-gecertificeerd deurbeslag kan bieden. Duurzaam ondernemen zit in het DNA van AMI en sinds 1997 is AMI ieder jaar opnieuw ISO-gecertificeerd en sinds 2014 zijn wij ook MVO-gecertificeerd. Zo legt AMI de lat steeds hoger om zich te blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt.


Lees meer

Product highlights

Laatste nieuws

Eindejaarssluiting AMI

Eindejaarssluiting AMI

woensdag 22 november 2017
Wegens Kerstmis en Oud op Nieuw zijn wij gesloten van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018. Wij wensen U mooie en gezellige Kerstdagen en een gezond, gelukkig en veilig 2018! 

Lees meer

Laatste nieuws

VHS Milieuprestatieverklaringen in Nationale Milieudatabase

vrijdag 27 oktober 2017

Met ingang van september 2017 heeft de Algemene Branchevereniging VHS (VHS) veertien zogenaamde branche Milieuprestatieverklaringen (EPD’s) voor hang- en sluitwerkproducten opgenomen in de Nationale Milieudatabase. De Milieuprestatieverklaringen bevatten informatie over de hele levenscyclus van de producten.

Lees meer

Foto's uit de oude doos

vrijdag 1 september 2017
We schrijven 2017. De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Voor ons een waardevol moment om eens terug te kijken op een mooie AMI historie. Van Marc Nelissen, o.a. uitgever van de vakbladen Mix en Mixpro, ontvingen wij een verrassend postpakket met prachtige foto’s uit het AMI verleden. Wij zijn trots op ons inmiddels al 61-jarig bestaan. Bedankt voor deze fraaie herinneringen uit de oude doos!
Lees meer

Succes gewenst Rik Peeters!

vrijdag 14 juli 2017

Wij verwelkomen Rik Peeters, student aan de Fontys Hogescholen Eindhoven. Rik gaat de komende maanden bij AMI aan de slag met de uitdagende opdracht om het Cradle to Cradle Bronze certificaat op te waarderen naar een Cradle to Cradle Silver certificaat.

Tijdens deze boeiende stageopdracht zal Rik nauw samenwerken met EPEA Nederland BV in Eindhoven. Wij wensen Rik alle succes en zien uit naar een prettige samenwerking.

Lees meer

Zomerbedrijfsvakantie AMI 2017

woensdag 7 juni 2017

Wegens de Zomervakantie is AMI gesloten van Maandag 31 Juli 2017 tot en met Vrijdag 18 Augustus 2017.

Maandag 21 Augustus 2017 staan we weer graag en vol energie voor U klaar.

Wij wensen iedereen een heerlijke en zonnige vakantie!

Lees meer