Welkom op de website van AMI

De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. In Nederland maar ook daarbuiten. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden. Onze vakmensen zorgen natuurlijk ook nog eens voor een perfecte afwerking van deze producten.

Lees meer

Samen bouwen aan een duurzame wereld

Met het behalen van het C2C-zilveren certificaat voor het bouwbeslag is AMI de koploper op het gebied van duurzaamheid. Hiermee is een groot deel van dit bouwbeslag klaar voor 100% hergebruik. AMI is daarmee de eerste producent ter wereld die C2C-gecertificeerd deurbeslag kan bieden. Duurzaam ondernemen zit in het DNA van AMI en sinds 1997 is AMI ieder jaar opnieuw ISO-gecertificeerd en sinds 2014 zijn wij ook MVO-gecertificeerd. Zo legt AMI de lat steeds hoger om zich te blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt.


Lees meer

Product highlights

Laatste nieuws

Arthur de Ruiter benoemd tot algemeen directeur AMI

Arthur de Ruiter benoemd tot algemeen directeur AMI

dinsdag 28 maart 2017

Na jarenlang het commercieel gezicht van AMI te zijn geweest is Arthur de Ruiter nu benoemd tot algemeen directeur. Vol vertrouwen en optimisme gaan we met ons gehele AMI team de toekomst in!

Lees meer

Laatste nieuws

Venlo, de Cradle to Cradle hoofdstad van de wereld

vrijdag 24 maart 2017

Als eerste regio ter wereld heeft Venlo de principes van Cradle to Cradle omarmd. AMI is één van de C2C inspirators uit Venlo en is trots op de  bijdrage die ze hebben geleverd aan deze schitterende reportage, gemaakt door Beeldwerk TV. Bekijk hieronder de video.

Lees meer

Venloop 2017

woensdag 15 maart 2017
Wij wensen onze collega's en alle overige deelnemers veel plezier en succes met de Venloop van 2017!
Lees meer

Arthur de Ruiter als spreker op het C2C Congres in Venlo

vrijdag 10 februari 2017

Arthur de Ruiter geeft tijdens het C2C-Congres in Venlo de workshop 'The C2C Story of companies in Venlo'. Dit internationale congres vind plaats van 21 tot 23 maart 2017 en is gericht op iedereen die meer wilt weten over Cradle-to-Cradle.

Lees meer

AMI over C2C in het nieuwe Toolz magazine van Destil

woensdag 1 februari 2017
Met certificaten in MVO en Cradle-to-Cradle loopt AMI voorop in de bouwindustrie. In gesprek met Arthur de Ruiter blijken deze erkenningen veel meer dan een groene kleurspoeling. Het familiebedrijf dat aluminium deurbeslag produceert, doorleeft de maatschappelijke verantwoordelijkheid echt. “Dat wij nu een voorsprong hebben en ons onderscheiden, is mooi, maar we hopen dat binnenkort iedereen Cradle-to-Cradle is.”
Lees meer