MAAK KENNIS MET AMI DEURPANELEN

 


Met AMI Deurpanelen krijgt ieder huis de gewenste uitstraling. Deze schitterende deurpanelen, vervaardigd uit het beste aluminium, hebben een zeer lange levensduur en zijn vrijwel onderhoudsvrij. Bovendien kunt u kiezen uit een breed scala aan modellen, vormen en kleuren. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten glas. AMI is al jarenlang een vertrouwd adres binnen de bouwwereld en heeft haar sporen ruimschoots verdiend.

 

VEELZIJDIG IN ALUMINIUM DEURPANELEN

Een belangrijke handreiking is zeker ook een gevarieerd en breed opgezet leveringsprogramma. Het AMI deurpanelen assortiment kent een groot aantal modellijnen, variërend van klassiek tot modern. In de breedte gaat het assortiment van vlakke panelen tot deurpanelen met glas en Irox/RVS in- of opgelegde motieven.

 

Kleurenpallet

AMI deurpanelen zijn verkrijgbaar in alle kleuren uit het RAL kleurengamma. Zowel in unicolor voor gelijke buiten- en binnenzijde als ook in bicolor voor buiten- en binnenzijde in verschillende kleuren. Tevens zijn ook alle kleuren structuurlak verkrijgbaar.

 

MODERNE MACHINES VOOR EEN PERFECTE KWALITEIT

AMI hecht veel waarde aan het maken en leveren van kwaliteitsproducten. Dit komt al direct tot uiting bij de controle van het ontwerp. Maar ook gedurende het gehele productieproces worden alle geldende normen nagestreefd en de materialen met zorg behandeld. Onze moderne CNC aangestuurde machines, die worden bediend door ons hoog opgeleide personeel, zorgen te allen tijde voor een perfect resultaat. Na uitgebreide kwaliteitscontroles en metingen worden de gekeurde deurpanelen goed verpakt, zodat er tijdens het transport geen beschadigingen meer kunnen worden toegebracht.

 


DESIGNED FOR YOU

Welke stijl buitendeuren zullen we nemen? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. AMI maakt het voor u nu een stuk eenvoudiger, want met AMI Deurpanelen heeft u het antwoord op al uw vragen. De keuze is enorm. Niets is te gek! Ronde, vierkante en driehoekige ruitjes, alles is mogelijk. Ook uw eigen ontwerp is door ons uit te voeren. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend naar onze mogelijkheden informeren. Geen saaie buitendeuren meer, maar deuren die aanspreken. Een deur die past bij het pand, maar ook bij u. En bovendien gaan ze jaren mee en zijn ze vrijwel onderhoudsvrij.

 

luisteren, denken, doen

AMI staat bekend als een bedrijf dat heel goed om zich heen kijkt, perfect ziet wat de ontwikkelingen in de markt zijn en zeer aandachtig luistert naar de vragen en behoeften in de markt. Om die reputatie waar te maken willen we de voor ons drie belangrijkste zaken vlekkeloos op orde hebben: een flexibele organisatie, met een zeer hoogwaardig product en - last but not least - een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit. Op deze kernwaarden kunt u ons continu aanspreken, want het zijn de karakterkenmerken waar AMI al sinds jaar en dag voor gaat en natuurlijk staat!

 

THE FINISHING TOUCH

AMI maakt Aluminium deurpanelen die gebruikt worden in hoogwaardige buitendeuren, geschikt voor ieder bouwproject. Met de ongekende mogelijkheden in design, kleur en afwerking is het de finishing touch van uw pand. Moderne, landelijke of industriële architectuur, bij alle stijlen past een designpaneel van AMI. Zelfs de afwerking is op maat te maken. Denk daarbij aan diverse houtstructuren of metallic effecten. Ook bij de lakafwerking - d.m.v. poedercoating - kan men nog kiezen uit verschillende structuren en kleuren. Ontdek de ongekende mogelijkheden van AMIdeurpanelen!