Welkom op de website van AMI

De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. In Nederland maar ook daarbuiten. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden. Onze vakmensen zorgen natuurlijk ook nog eens voor een perfecte afwerking van deze producten.

Lees meer

Samen bouwen aan een duurzame wereld

Met het behalen van het C2C-zilveren certificaat voor het bouwbeslag is AMI de koploper op het gebied van duurzaamheid. Hiermee is een groot deel van dit bouwbeslag klaar voor 100% hergebruik. AMI is daarmee de eerste producent ter wereld die C2C-gecertificeerd deurbeslag kan bieden. Duurzaam ondernemen zit in het DNA van AMI en sinds 1997 is AMI ieder jaar opnieuw ISO-gecertificeerd en sinds 2014 zijn wij ook MVO-gecertificeerd. Zo legt AMI de lat steeds hoger om zich te blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt.


Lees meer

Laatste nieuws

Sluiting AMI tijdens zomervakantie

Sluiting AMI tijdens zomervakantie

dinsdag 18 juni 2019

Wegens de zomervakantie 2019 zijn wij gesloten van maandag 22 juli 2019 tot en met vrijdag 9 augustus 2019. Maandag 12 augustus 2019 staan wij uiteraard weer enthousiast en vol energie voor u klaar.

Wij wensen iedereen een heerlijke en zonnige vakantie!

Lees meer

Laatste nieuws

Nieuwe vacature: allround productiemedewerker

vrijdag 14 juni 2019

AMI is op zoek naar versterking voor onze productie afdelingen. Ben jij een aanpakker, kwaliteitsbewust en in staat om zelfstandig te werken? Wellicht is deze functie dan iets voor je!

Lees meer

VAKANTIEKRACHTEN GEZOCHT (inmiddels vervuld)

dinsdag 21 mei 2019

AMI BV is per direct op zoek naar vakantiekrachten. Heb jij nog geen plannen voor de zomer en wil je graag wat bijverdienen tijdens je vakantie? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Lees meer

Sluiting ami tijdens feestdagen

maandag 25 maart 2019

Vanwege de komende feestdagen is AMI gesloten op:

Pasen op maandag 22 april 2019
Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei 2019
ATV op vrijdag 31 mei 2019
Pinksteren op maandag 10 juni 2019

Wij wensen u gezellige en zonnige dagen!

Lees meer

CradletoCradle Bouwgroep op Building Holland 2019

vrijdag 8 maart 2019

Van 9 april tot en met 11 april 2019 presenteert de CradletoCradle Bouwgroep zich tijdens Building Holland 2019 in de RAI in Amsterdam. Uiteraard is ook AMI lid van deze vooruitstrevende groep.

Wij heten u van harte welkom in onze stand 10.22!

Lees meer