Nieuwsoverzicht


Promotiefilmpje voor verkiezing Circulaire Innovator Stiho

Promotiefilmpje voor verkiezing Circulaire Innovator Stiho

vrijdag 28 september 2018

Gaaf promotiefilmpje over AMI van Chris en Jeffrey van Su6vol.com voor de leveranciersdag 2018 van Stiho. Zeer tevreden met een tweede plaats in de categorie Circulaire Innovator!

Lees meer

Laatste nieuws

Nieuwe vacature: machine operator blisteren (inmiddels vervuld)

donderdag 13 september 2018

AMI is op zoek naar een machine operator voor de blisterafdeling. Ben jij een aanpakker, resultaat gericht en kun je nauwkeurig werken? Wellicht is deze functie dan iets voor je!

Lees meer

Nieuwe vacature: meewerkend voorman gieterij (inmiddels vervuld)

donderdag 13 september 2018

AMI is op zoek naar een meewerkend voorman voor de gieterij. Heb jij ervaring als gieter en affiniteit met techniek? Ben jij een aanpakker en kwaliteitsbewust? Wellicht is deze functie dan iets voor je!

Lees meer

Veilig Wonen Dag 2018

donderdag 30 augustus 2018

‘De veilige wijk van de toekomst’, dat is het centrale thema van de Veilig Wonen Dag 2018, die plaats vindt op woensdag 3 oktober 2018 in de Reehorst in Ede.

De Veilig Wonen dag is er voor PKVW-bedrijven, leden van de branches, gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, politie en VvE-beheerders in het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Uiteraard is AMI ook aanwezig als een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van inbraakwerende producten.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.politiekeurmerk.nl.

Lees meer

Relatiedagen Van Enckevort 3 - 4 oktober 2018

woensdag 29 augustus 2018

Op woensdag 3 en donderdag 4 oktober 2018 verandert de hoofdvestiging van Van Enckevort in Venlo in een waar ontmoetingscentrum waar professionals uit de bouw hun hart kunnen ophalen. In een apart ingericht paviljoen vinden dan de 2e relatiedagen van Van Enckevort plaats. Een evenement voor werknemers en werkgevers die actief zijn in de bouw.

Tijdens de beurs zullen ruim 35 topleveranciers uit de bouwwereld hun assortiment en noviteiten presenteren. Uiteraard zal AMI hier niet ontbreken.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.enckevort.com.

Lees meer