Nieuwsoverzicht


Carnavalssluiting AMI

Carnavalssluiting AMI

maandag 22 januari 2018
Vanwege Carnaval zijn wij gesloten van maandag 12 Februari 2018 tot en met woensdag 14 Februari 2018. Wij wensen iedereen gezellige dagen. Vastelaovend Same! 
 
Lees meer

Laatste nieuws

AMI ZET DE VOLGENDE STAP IN CRADLE TO CRADLE CERTIFICERING

woensdag 20 december 2017
Groot nieuws! AMI is doorgegroeid in certificering van Brons naar Zilver! We zijn ontzettend trots dat wij op een verantwoorde manier voorop blijven lopen op het gebied van duurzaamheid.

Daarmee is het Cradle to Cradle jaar van de gemeente Venlo ook nog eens ontzettend mooi afgesloten.

Bekijk hier het officiële persbericht. 
Lees meer

AMI Antikerntrek Veiligheidsbeslag nu ook Coronel-proof!

donderdag 7 december 2017
Voor het magazine Toolz #4 2017 van Destil mochten we samen met branchecollega DOM dit promotiefimpje maken voor ons beslag. Het is nu dus niet alleen SKG en Politie Keurmerk Veilig Wonen gekeurd maar nu ook Coronel-proof.

Speciale dank aan Destil en natuurlijk Tim en Tom Coronel voor hun enthousiaste medewerking! 

Lees meer

Eindejaarssluiting AMI

woensdag 22 november 2017
Wegens Kerstmis en Oud op Nieuw zijn wij gesloten van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018. Wij wensen U mooie en gezellige Kerstdagen en een gezond, gelukkig en veilig 2018! 

Lees meer

VHS Milieuprestatieverklaringen in Nationale Milieudatabase

vrijdag 27 oktober 2017

Met ingang van september 2017 heeft de Algemene Branchevereniging VHS (VHS) veertien zogenaamde branche Milieuprestatieverklaringen (EPD’s) voor hang- en sluitwerkproducten opgenomen in de Nationale Milieudatabase. De Milieuprestatieverklaringen bevatten informatie over de hele levenscyclus van de producten.

Lees meer