Nieuwsoverzicht


Nieuwe vacature: ETD Monteur (inmiddels vervuld)

Nieuwe vacature: ETD Monteur (inmiddels vervuld)

dinsdag 19 februari 2019

AMI is op zoek naar een ETD monteur. Heb jij ervaring binnen een productieonderneming met het verhelpen van storingen en kun je zelfstandig te werk gaan? Wellicht is deze functie dan iets voor je!

Lees meer

Laatste nieuws

Nieuwe vacature: hoofd techniek (inmiddels vervuld)

dinsdag 19 februari 2019

AMI is op zoek naar een Hoofd Techniek. Ben jij een technische duizendpoot, communicatief vaardig en een echte teamplayer? Wellicht is deze functie dan iets voor je!

Lees meer

Lievelings Leverancier Lecot 2018

vrijdag 1 februari 2019

Tijdens de traditionele Leveranciersreceptie van Lecot bij Hostellerie Klokhof in Kortrijk heeft AMI de felbegeerde trofee mogen ontvangen voor Lievelings Leverancier Lecot 2018 in de categorie Raambeslag.

Een waanzinnig mooi compliment voor het gehele AMI team en uiteraard danken wij iedereen van Lecot voor het in ons gestelde vertrouwen.

Lees meer

Eindejaarssluiting AMI

vrijdag 2 november 2018

Wegens Kerstmis en Oud op Nieuw zijn wij gesloten van maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019. Wij wensen U mooie en gezellige Kerstdagen en een gezond, gelukkig en veilig 2019! Woensdag 2 Januari 2019 staan wij weer graag voor U klaar!

Lees meer

Welkom Sam!

maandag 15 oktober 2018

Wij heten Sam Heijman van harte welkom als stagiair bij AMI. Sam is 3e jaars student Bedrijfskunde op de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Zijn opdracht bij AMI is het onderzoeken en samenstellen van een volledige Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en het bijbehorende plan van aanpak (PVA) opstellen. Wij wensen Sam uiteraard alle succes.

Lees meer